Home in One Makelaars & Taxateurs

NVM aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Het aankopen van een woning is spannend en leuk, maar het brengt ook altijd wat stress met zich mee. Het is een flinke investering en een woning koopt u meestal voor de lange termijn. U wilt zeker zijn dat u geen miskoop doet en dat het woonplezier daadwerkelijk zal zijn zoals u dat voor ogen heeft.

Het traject van een zoektocht tot de daadwerkelijke aankoop kent daarom vaak veel vragen en onzekerheden. Daar zit juist de kracht van het inschakelen van een NVM aankoopmakelaar. Met zijn kennis van de huizenmarkt, ervaring en deskundigheid neemt hij deze onzekerheid bij u weg en wordt het vinden en kopen van uw gewenste (droom)woning heel eenvoudig gemaakt. Bovendien zonder verdere (administratieve) rompslomp en voor de juist prijs.

home-plusjes@2x

Beoordelingen van onze dienst ‘Aankoopmakelaar’

“Na bezichtiging van een huis hadden we behoefte aan een aankoopmakelaar. Kevin was direct beschikbaar en is dezelfde dag ook nog bij het huis geweest. We hebben die dag intensief contact gehad en dat heeft geleid tot een goed (en geaccepteerd!) bod. Kevin heeft ons ook goed door het koopcontract heen geleid.”

Aankoper Esdoornstraat, Den Haag

Bekijk meer aankoopbeoordelingen

Bereikbaarheid en communicatie 9,3/10
Deskundigheid 9,7/10
Onderhandeling en resultaat 9,7/10
Prijs / Kwaliteit 9,3/10

Aankoop gemiddelde 9,5

home-plusjes-rechts@2x
icon-vragen@2x

Heeft u een vraag?

Geen probleem. Wij nemen graag onzekerheden bij u weg. Laat uw vraag achter via het korte formulier en ontvang binnen 1 werkdag een reactie.

  Wat zijn nou allemaal mijn voordelen?

  Een aantal voordelen van het inschakelen van een NVM aankoopmakelaar zijn al genoemd, maar voor uw beeldvorming hieronder een overzichtelijke opsomming.

  • De aankoopmakelaar behartigt úw belangen, terwijl de verkoopmakelaar de beste deal probeert te sluiten voor de verkoper.
  • Naast kennis van de lokale huizenmarkt, heeft hij ook veel ervaring in onderhandelen, wat u vaak duizenden euro’s scheelt op de koopprijs.
  • De aankoopmakelaar benadert uw aankoop niet zoals u vanuit een emotie, maar is rationeel/zakelijk en zorgt daarom voor een goede balans bij het beslissingsproces. Zo wordt o.a. een ‘miskoop’ voorkomen.
  • Een aankoopmakelaar kent de omgeving goed en is op de hoogte van eventuele bestemmingsplanningen die direct of indirect invloed kunnen hebben op uw woonplezier.
  • Hij neemt alle bijkomende juridische, administratieve en telefonische zaken uit uw handen, wat u veel tijd en ‘zorgen’ scheelt. Bovendien let de aankoopmakelaar op ‘de kleine lettertjes’ in de overeenkomst, zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
  • Een aankoopmakelaar kan u van A tot Z bijstaan, zelfs al bij het vinden van interessante woningen uit een groot aanbod. Of pas vanaf een later moment, zoals bij een 2e bezichtiging voor meer zekerheid. Die keuze is geheel aan u.
  • Hij heeft een uitgebreid netwerk en kan u helpen bij het vinden van de juiste notaris, taxateur, hypotheekadviseur of deskundige voor een bouwkundig onderzoek.

  Kortom, de aankoopmakelaar maakt het gehele aankooptracject een heel stuk eenvoudiger en zorgelozer voor u.

  Waarom een NVM aankoopmakelaar?

  Nederland kent drie brancheverenigingen voor makelaars, waarvan de NVM de grootste is.
  Wanneer u kiest voor een NVM aankoopmakelaar, dan biedt dit nóg meer voordelen en zekerheid voor u:

  • Hij heeft toegang en inzage in de verkoopprijzen van recent verkochte woningen in uw wijk.
  • De NVM aankoopmakelaar is direct op de hoogte wanneer een woning op de markt komt.
  • Niet onbelangrijk; een NVM makelaar staat bekend als ‘kwaliteitsmakelaar’.  Dat betekent dat er strenge richtlijnen worden gehanteerd aan het opleidingsniveau van de makelaar. Zo heeft de NVM haar eigen toelatingsexamen (vaktest) alvorens toetreding tot de NVM mogelijk is.
  countdown-sleutel-geel@2x
  12

  verkochte woningen

  countdown-winkelwagen-geel@2x
  5

  aangekochte woningen

  NVM Taxateur voor regio Den Haag aan de telefoon
  icon-vragen@2x

  Een afspraak maken?

  Wilt u persoonlijk kennis maken en weten hoe wij onze dienst als aankoopmakelaar volledig naar uw wensen invulling geven? Laat uw gegevens achter er wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Ook voor de avonduren is dit mogelijk.

  Wat kost een aankoopmakelaar?

  De kosten van een aankoopmakelaar verschillen per aanbieder. Over het algemeen wordt vaak gesproken over een courtage over de aankoopprijs, een percentage van het onderhandelingsresultaat, een van tevoren afgesproken vaste prijs of een combinatie hiervan. Bij Home in One Makelaars & Taxateurs willen wij zo transparant mogelijk zijn. Om die reden kiezen wij voor van tevoren afgesproken vaste prijzen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan en is alles op voorhand duidelijk.

  Als aankoopmakelaar hanteren wij een vanaf prijs van € 2.495,- inclusief btw. Deze ‘basis’ biedt de meeste opdrachtgevers al voldoende hulp bij de zoektocht en aankoop van hun droomhuis. Bent u benieuwd wat Home in One Makelaars & Taxateurs voor u kan betekenen bij de aankoop van uw nieuwe woning. Plan dan een afspraak in via het formulier. Dan zullen wij samen met u de wensen en mogelijkheden op een rij zetten.

  NVM aankoopmakelaar voor regio Den Haag, Rijswijk & Voorburg

  Home in One Makelaars & Taxateurs is uw NVM aankoopmakelaar voor regio Den Haag, Rijswijk en Voorburg. Dat wil zeggen dat wij volledig op de hoogte zijn van de huizenmarkt in deze regio’s en dat ook ons netwerk hierop maximaal is afgestemd. Centraal opererend vanuit de vruchtenbuurt in Den Haag, kunnen wij ons snel verplaatsen en staan wij iedereen deskundig bij die ondersteuning kan en wil gebruiken bij de aankoop van een nieuwe woning.

  Dus, bent u op zoek naar een ervaren NVM aankoopmakelaar voor de regio Den Haag, Rijswijk of Voorburg? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Samen met u kijken wij hoe wij hier het beste invulling aan kunnen geven.