Home in One Makelaars & Taxateurs

NVM verkoopmakelaar

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Maar een klein deel van de mensen probeert zelf zijn woning te verkopen. Ongeveer 90% schakelt hiervoor een NVM verkoopmakelaar in. Dat gebeurt met een goede reden. De verkoopmakelaar is er om u te ontzorgen tijdens het verkoopproces en uw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Voor veel verkopers is ook een snelle verkoop belangrijk, omdat dit hen op kort termijn zekerheid biedt. De NVM verkoopmakelaar staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.

Niets is zo vervelend als u lang in onzekerheid moet blijven zitten. Dat is eveneens bij uitstek iets waar een verkoopmakelaar uitkomst kan bieden. Deze beschikt over een groot bereik, zodat veel potentiële kopers op de hoogte worden gesteld van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van uw woning op Funda. Wie kijkt daar namelijk niet voor een eerste impressie? U toch ook? Met de markt- en onderhandelingservaring en het uitgebreide netwerk, is de verkoopmakelaar er voor u om de verkoop van uw appartement of woonhuis zo zorgeloos en gunstig mogelijk te laten verlopen.

home-plusjes@2x

Beoordelingen van onze dienst ‘Verkoopmakelaar’

“Het contact liep erg goed. De bezichtigen vonden plaats in mijn vakantie en na mijn vakantie was het huis boven de vraagprijs verkocht. Dus een prima deal!”

Verkoper A. Spoelplein, Den Haag

Bekijk meer verkoopbeoordelingen

Deskundigheid 9/10
Lokale marktkennis 9/10
Prijs / kwaliteit 9/10
Service en begeleiding 9/10

Verkoop gemiddeld 9,0

home-plusjes-rechts@2x
icon-vragen@2x

Uw woning zo gunstig mogelijk verkopen?

Het is niet meer dan logisch dat u het maximale uit de verkoop wilt halen. Als verkoop expert helpen wij u daar graag bij. Wilt u weten hoe wij dit samen met u kunnen realiseren? Neem contact met ons op.

  De voordelen van een NVM verkoopmakelaar op een rij

  Wel of niet een verkoopmakelaar inschakelen? Wij zetten de voordelen van een verkoopmakelaar voor u op een rij:

  • Door lokale marktkennis, vooronderzoek, marktwaardebepaling van de woning en de wensen van de verkopers, bepaalt hij de ideale vraagprijs.
  • Hij is er om alleen úw belangen te behartigen en zal er daarom alles aan doen om de uitkomst van de verkoop voor u zo gunstig mogelijk te laten zijn.
  • Hij heeft veel ervaring in onderhandelen en het ‘warm houden’ van geïnteresseerden. De verkoopmakelaar weet daarom precies met welke strategie de beste verkooprijs voor u gerealiseerd kan worden. Dit scheelt vaak vele duizenden euro’s in uw voordeel in vergelijking met wanneer u het zelf doet.
  • Hij is niet emotioneel gebonden aan de woning en kan daarom rationeel en zakelijk u van het beste advies voorzien.
  • Hij neemt alle bijkomende juridische en administratieve zaken uit handen, wat u veel tijd en ‘zorgen’ scheelt.
  • Hij neemt het gehele traject uit handen en staat u van A tot Z bij in het verkoopproces.
  • U krijgt advies in het verkoopgereed maken van uw woning om uw verkoopkansen te optimaliseren.
  • Hij beschikt over een uitgebreid netwerk van notarissen, taxateurs, hypotheekadviseurs en deskundigen voor o.a. een bouwkundigekeuring. U heeft zo makkelijk toegang tot aanvullende diensten wanneer dit nodig is.

  Kortom, met een NVM verkoopmakelaar staat u sterker in de verkoop van uw woning en heeft u meer zekerheden. Dit resulteert vaak in een sneller, zorgeloos en (een voor u) eenvoudig verkooptraject met een betere verkoopprijs als gevolg.

  Waarom een NVM verkoopmakelaar?

  Wanneer u op zoek gaat naar een verkoopmakelaar, dan kunt u kiezen uit verschillende aanbieders. Het belangrijkste onderscheid is of de makelaar is aangesloten bij een branchevereniging of niet. De makelaardij kent een aantal brancheverenigingen, waaronder de NVM, VBO en Vastgoedpro. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

  Een groot verschil tussen een NVM verkoopmakelaar en andere brancheverenigingen, is dat een NVM makelaar verplicht is om een gerichte opleiding te volgen en dus aan strenge kwaliteitseisen moet voldoen. Een NVM verkoopmakelaar kwalificeert zich daarom als een ‘kwaliteitsmakelaar’.

  In het kort biedt een NVM verkoopmakelaar o.a. de volgende voordelen:

  • Waarborging van kwaliteit door een verplichte opleiding, continue bijscholing en hoge kwaliteitseisen om de naam ‘NVM’ te morgen blijven dragen.
  • Uw woning staat prominent op Funda voor een maximaal bereik. (Funda is van oorsprong ook opgericht door de NVM branchevereniging.)
  • Een NVM verkoopmakelaar biedt ‘the whole package’. Zij zijn niet alleen op de hoogte van de lokale markt, maar hebben ook bouwkundig inzicht en kennen alle bijkomende juridische aspecten.
  • Hij heeft toegang tot een uitgebreide NVM-database, waardoor de verkoopmakelaar altijd een goed (data-)onderbouwd advies kan geven.
  countdown-sleutel-geel@2x
  12

  verkochte woningen

  countdown-winkelwagen-geel@2x
  5

  aangekochte woningen

  NVM Taxateur voor regio Den Haag aan de telefoon
  icon-vragen@2x

  Direct een afspraak maken?

  Wilt u liever persoonlijk even ‘sparren’ om te kijken wat voor u de beste aanpak is voor de verkoop van uw woning. Laat uw gegevens achter er wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het direct inplannen van een vrijblijvende afspraak wanneer u dat het beste uitkomt.

  Wat zijn de makelaarskosten bij de verkoop van mijn woning?

  Bij de verkoop van een woning dient u rekening te houden met verkoopkosten. Deze  kosten bestaan uit de courtage van de makelaar en de kosten om de woning te koop te plaatsen. In veel gevallen wordt een procentuele-courtage afgesproken. Deze courtage wordt berekend over de verkoopprijs van de woning. In sommige gevallen is het wenselijk om een vaste courtage af te spreken. Dit is per situatie verschillend en afhankelijk van de wensen van de klant.

  Bij Home in One Makelaars & Taxateurs bieden wij onze diensten aan tegen een eerlijke prijs. Bent u benieuwd wat de verkoopkosten zijn? Plan dan een afspraak. Samen met u brengen we dan uw wensen en de bijbehorende kosten in kaart.

  NVM verkoopmakelaar voor regio Den Haag, Rijswijk & Voorburg

  Bent u op zoek naar een NVM verkoopmakelaar? Home in One Makelaars & Taxateurs is gespecialiseerd in de regio’s Den Haag, Rijswijk en Voorburg. Wij zijn volledig op de hoogte van de huizenmarkt binnen dit werkgebied en kunnen u zo optimaal van dienst zijn. Ook ons netwerk is hierop maximaal afgestemd. Centraal opererend vanuit de Vruchtenbuurt in Den Haag, kunnen wij ons bovendien snel verplaatsen en staan wij iedereen deskundig bij die professionele ondersteuning zoekt bij het verkopen van zijn, haar of hun woning.

  Dus, bent u op zoek naar een ervaren NVM verkoopmakelaar voor de regio Den Haag, Rijswijk of Voorburg? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Samen met u kijken wij hoe wij hier het beste invulling aan kunnen geven.

  Ook als u extra ondersteuning kunt gebruiken bij het aankopen van een woning, zijn we u graag van dienst. Naast verkoopmakelaar en taxateur is Home in One Makelaars & Taxateurs tevens een erkende NVM aankoopmakelaar.